Βιογραφικό

Η Θεμούλλα Γεωργίου Εφραίμ είναι κάτοχος πτυχίου ψυχολογίας από το George Mason University (Northern Virginia) της Αμερικής. Στην πορεία απέκτησε μεταπτυχιακό στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, από το Northcentral University (Arizona) της Αμερικής. Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος/Ειδική Εκπαιδεύτρια στα Δημόσια σχολεία,  ως ψυχολόγος στα Επιμορφωτικά Κέντρα Πάφου, Σχολική Σύμβουλος σε ιδιωτικό σχολείο, Διευθύντρια σε Οίκο Ευγηρίας και τέλος διεύθυνε δικό της ειδικό σχολείο στην επαρχία Πάφου. Τώρα εργάζεται ως ιδιώτης Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια στο γραφείο της στην Πάφο.


Είναι Μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου, Τακτικό Μέλος της Κυπριακής Εταιρίας Οικογενειακής Θεραπείας, Μέλος του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου και Μέλος του Συνδέσμου Δυσλεξίας Κύπρου. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνη συντονίστρια σε ομάδα στήριξης γονέων στην Πάφο που διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για τη Δυσλεξία. Επίσης είναι κάτοχος Πιστοποιητικού Επάρκειας του Τεστ Αθηνά για αξιολόγηση παιδιών στα μαθησιακά. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα διαλέξεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.


Συχνά, πέρα από την καθημερινή τριβή με το πελατολόγιο της, διοργανώνει διαλέξεις για γονείς, ζευγάρια και εφήβους. Επίσης είναι πολλές φορές προσκεκλημένη  διαφόρων δημόσιων όσο και ιδιωτικών σχολείων για να παρουσιάσει κάποιο θέμα γύρω από την ψυχολογία των παιδιών και εφήβων.


Ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν την ψυχολογία παιδιών, εφήβων, ενηλίκων, ζευγαριών και οικογενειών. Αναλαμβάνει τόσο ατομικές όσο και οικογενειακές θεραπείες, θεραπείες ζευγαριών, παιγνιοθεραπεία και ομαδικές θεραπείες.
Όραμα της είναι μέσα από τη Ψυχοθεραπεία να μπορέσει να προσφέρει βοήθεια και να ενημερώσει τον κόσμο για όσο το δυνατό πιο αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης των προβλημάτων που τον απασχολούν.

 

 

 

κριση πανικου κρισεις ζηλια αυτοπεποιθηση stress anxiety teenager εφηβεια οικογενεια ψυχολογοι προβλημα ψυχολογος παφος